15.9 C
Athens

Ρεάλ Μαδρίτης: Προχωρημένες επαφές με Αλέγκρι

«Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων», δήλωσε ο Ζιντάν σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του στη Μαδρίτη και πλέον είναι δεδομένο ότι η συνεργασία του με τη Ρεάλ δεν πρόκειται να συνεχιστεί μετά το καλοκαίρι, ακόμα κι αν οι «μερένγκες» κάνουν την υπέρβαση και κλέψουν τον τίτλο από τα χέρια της συμπολίτισσας, Ατλέτικο.

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση του νέου προπονητή τους και πολύ ψηλά στη λίστα συναντάμε δύο ονόματα. Τη σημαία της «Βασίλισσας» και προπονητή των μικρότερων της ομάδων, Ραούλ, αλλά και τον διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός είχε έρθει στο προσκήνιο της προπονητικής μεταγραφολογίας των «Λος Μπλάνκος» και τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο τότε δεσμευόταν ακόμη με συμβόλαιο στη Γιουβέντους, κάτι που αναγκαστικά έβαλε τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Ο Πέρεθ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίσιο Ρομάνο, τηλεφώνησε ξανά στον άνεργο, αυτή τη στιγμή, Αλέγκρι και οι δυο τους φαίνεται να συμφώνησαν σε όλα, ώστε ο έμπειρος Ιταλός να συνεχίσει το έργο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Παράλληλα, μπλοκάκι του Πέρεθ υπάρχουν δύο ακόμη ονόματα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αν ο Αλέγκρι πάρει το αεροπλάνο για την ισπανική πρωτεύουσα, αυτά θα διαγραφούν αμέσως.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς