22.4 C
Athens

H Ρεάλ δίνει χρυσάφι στην Ίντερ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή του Καμπιονάτο, σταματώντας στα 16 γκολ και τις 8 ασίστ φέτος στη Serie A.

O Αργεντίνος μπορεί να έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» έως το 2023, ωστόσο τα πολλαπλά οικονομικά προβλήματα των πρωταθλητών Ιταλίας είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσουν στην έξοδο.

Συν τις άλλοις ήρθε και το επεισόδιο με τον Κόντε σε πρόσφατη προπόνηση των Μιλανέζων για να δώσει άλλη έκταση στην κουβέντα περί παραμονής του στο San Siro. Σφήνα στις εξελίξεις θέλει να μπει η Ρεάλ, που σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής “TuttoSport” προσφέρει μέχρι και 90 εκατομμύρια ευρώ (!) για να πείσει την πλευρά του Αργεντινού στράικερ, ώστε αυτός να μετακομίσει μόνιμα στην ισπανική πρωτεύουσα για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η «Βασίλισσα» είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση φορ το ερχόμενο καλοκαίρι και ο άσος της Ίντερ δύσκολα θα συνεχίσει στην Serie A. Το συγκεκριμένο μεταγραφικό σίριαλ έχει σίγουρα πολλά επεισόδια ακόμη και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν η υπόθεση θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς