13.2 C
Athens

Ο Τσάβι μπορεί να φύγει από την Αλ Σαντ, αν δεχθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο Τσάβι να υπέγραψε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) συμβόλαιο ανανέωσης μέχρι το 2023 με την Αλ Σάντ, όμως η ρήτρα στη συμφωνία με την ομάδα από το Κατάρ του επιτρέπει να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή, εάν λάβει πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

Με την Αλ Σαντ, ο Τσάβι μετράει 76 παιχνίδια εκ των οποίων έχει κερδίσει τα 48, ενώ μετράει 12 ισοπαλίες και 16 ήττες. Η ομάδα του οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα του Κατάρ και η επιβράβευση του Ισπανού τεχνικού για την καλή πορεία ήταν η ανανέωση με τον σύλλογο.

Παρόλα αυτά, το μέλλον του στην ομάδα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο μέχρι το 2023 και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει η «MARCA», υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει, να αποχωρήσει όποτε θέλει για τον καταλανικό σύλλογο.

Κατά καιρούς ο 41χρονος έχει εκφράσει ουκ ο λίγες φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» και δεδομένου ότι η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν κάθε άλλο παρά βέβαιη είναι, η χρονική περίοδος και η ρήτρα στη συμφωνία του έρχονται να φουντώσουν τις φήμες για πιθανή αποχώρηση του Ολλανδού τεχνικού.

Θυμίζουμε ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) ο Ζοάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον Κούμαν σε ένα εστιατόρια στη Βαρκελώνη, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του 58χρονου στην Μπαρτσελόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς