14.4 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση Λαπόρτα με Κούμαν σε εστιατόριο

Σε εστιατόριο στη Βαρκελώνη βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης (13/5) οι Ζοάν Λαπόρτα και Ρόναλντ Κούμαν, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί το συμβόλαιο του Κούμαν με τον καταλανικό σύλλογο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα παραμένει αβέβαιο.

Οι «μπλαουγκράνα» σχεδόν έκαναν την ανατροπή και από την 9η θέση που βρίσκονταν στις αρχές του πρωταθλήματος στον βαθμολογικό πίνακα, ξανά «μπήκαν» πρόσφατα στην κούρσα διεκδίκησης τίτλου. Μάλιστα, οι Καταλανοί έκαναν στην κυριολεξία την ανατροπή και μείωσαν στο -4 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο.

 

Ωστόσο, οι δύο ομάδες στη μεταξύ τους μονομαχία έμειναν στο στείρο 0-0, ενώ η Μπαρτσελόνα συνέχισε χωρίς νίκη κόντρα στη Λεβάντε (3-3) σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο, όπου τα τρίποντα είναι μονόδρομος για τους «μπλαουγκράνα» σε περίπτωση που θέλουν να στεφθούν εκείνοι πρωταθλητές Ισπανίας.

Λαπόρτα και Κούμαν συναντήθηκαν -με την συνάντηση να βρίσκεται υπό εξέλιξη- προκειμένου να γίνει μια αξιολόγηση σχετικά με την κατάσταση της ομάδας. Μάλιστα, είναι πιθανό ο Ολλανδός να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα τελευταία αποτελέσματα, όπως αναφέρει το «Catalunya Ràdio».

Αν και ο Λαπόρτα έχει δείξει εμπιστοσύνη στον 58χρονο τεχνικό, όταν εκλέχθηκε στην προεδρία του συλλόγου ξεκαθάρισε εξαρχής πως το μέλλον του Ολλανδού θα εξαρτάται από τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς