17.9 C
Athens

Ο Αγουέρο απολογήθηκε για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Τσέλσι (pic)

Η Τσέλσι ανέλαβε τη στέψη της σίγουρης πρωταθλήτριας Σίτι, φεύγοντας με το «διπλό» (1-2) από το Έτιχαντ σε μία πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλου τελικού για το UEFA Champions League.

Οι Μπλε ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο τέλος με τον Μάρκος Αλόνσο, τη στιγμή που οι «Πολίτες» ακόμα λησμονούν το χαμένο πέναλτι του αρχηγού τους, Σέρχιο Αγουέρο, λίγα λεπτά μετά το 1-0 του Στέρλινγκ.

Ο Αργεντίνος δεν το συνηθίζει. Συνήθως, κάθε φορά που στήνει τη μπάλα στα 11 μέτρα, τη στέλνει και στα δίχτυα. Χθες το απόγευμα όμως είδε τον Μεντί να μην… ψαρώνει στην α λα Πανένκα εκτέλεση του, καθορίζοντας μια για πάντα τη μοίρα του αγώνα.

Ο Αγουέρο γνωρίζει ότι αν σε εκείνη τη φάση ευστοχούσε, το 2-0 υπέρ της Σίτι δύσκολα θα άλλαζε μέχρι το τέλος. Για την ακρίβεια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, ούτε θα μάθουμε και ποτέ. Για τον 32χρονο άσο πάντως, το δικό του λάθος, δεν πέρασε στα ψιλά.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στους συμπαίκτες μου, στο stuff αλλά και τους οπαδούς μας για την αστοχία μου στο πέναλτι. Ήταν μία λάθος απόφαση και παίρνω πλήρως την ευθύνη».

Σπουδαίος εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Αργεντινής. Δεν χορταίνεις να τον χειροκροτείς!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΓΟΥΕΡΟ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς