26.7 C
Athens

ESPN: Η UEFA σκέφτεται να τιμωρήσει με διετή αποκλεισμό τους 3 «αντάρτες» της ESL

Σύμφωνα με το ESPN η UEFA και ο Τσέφεριν δεν έχoυν κλείσει ακόμα το κεφάλαιο της ESL. Οι 12 ομάδες αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε να συζητηθούν τα θέματα που ταλανίζουν και έφεραν σε αυτή τη θέση το άθλημα, αλλά και να οριστούν οι όποιες τιμωρίες για όσους έδειξαν ασέβεια προς την UEFA και τις διοργανώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αγγλικού δικτύου, ο Τσέφεριν σκέφτεται να ρίξει στα… μαλακά τις 9 ομάδες που με επίσημη ανακοίνωση αποφάσισαν άμεσα να εγκαταλείψουν το πλάνο της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας μετά και τις απανωτές αντιδράσεις των οπαδών τους.

Έτσι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν και Ίντερ φαίνεται να τη γλυτώνουν με χρηματικό πρόστιμο και τίποτα παραπάνω.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως και για τις 3 που ακόμη φαίνεται να ανήκουν στη διοργάνωση-φάντασμα, δίχως να έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους.

Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους που κινδυνεύουν μέχρι και με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA, εφόσον δεν συμμορφωθούν ή αλλάξουν γνώμη. Ο Τσέφεριν, πλέον, είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο θέμα.

Εξελίξεις που μπορεί να αλλάξουν μια για πάντα το Champions League, έτσι όπως το είχαμε συνηθίσει…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς