16.4 C
Athens

Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί εδώ και καιρό ξένο σώμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να ψάχνονται από τώρα για τον αντικαταστάτη του Ισπανού κίπερ.

Ο Ντιν Χέντερσον που κρατάει γερά τα γάντια του βασικού γκολκίπερ στην ομάδα του Σόλσκιερ αναμένεται να το συνηθίσει, συνεχίζοντας ως βασική επιλογή κάτω από τα γκολποστ των Κόκκινων και για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα έχει δυνατό ανταγωνισμό. Μετά τη δεδομένη φυγή του Ισπανού, ο εκλεκτός του Νορβηγού προπονητή είναι ο Σαμ Τζόνστοουν της Γουέστ Μπρομ!

Ο Τζόνστοουν είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρομ τη φετινή σεζόν και με σχεδόν σίγουρο τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Championship ψάχνεται από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Σύμφωνα με τις μεταγραφικές σειρήνες στην Αγγλία, πάντως, μάλλον θα γυρίσει σε γνώριμα λημέρια.

Ο Άγγλος κίπερ είχε περάσει μία 8ετία στις μικρότερες ομάδες της Γιουνάιτεντ, δίχως όμως να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Μετά την εκπληκτική φετινή του σεζόν αναμένεται να κάνει πράξη το όνειρο του και να αποτελέσει βασικό γρανάζι και υπολογίσιμη δύναμη για τη μηχανή του Σόλσκιερ ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και οι Τότεναμ – Άρσεναλ, αλλά οι προτεραιότητες του Τζόνστοουν βρίσκονται στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. Πλέον (απο)μένουν μόνο οι υπογραφές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς