15.9 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Στον «αέρα» η τύχη του αγώνα – Συνεδριάζει εκτάκτως η Premier League

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είπαν «ως εδώ» και η τύχη του ντέρμπι ανάμεσα στους «Κόκκινους Διαβόλους» και τη Λίβερπουλ χάθηκε ανάμεσα στα καπνογόνα εντός του Όλντ Τράφορντ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το περιστατικό που από χθες κάνει τον γύρο του κόσμου και όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να ακούσουν τα «θέλω» των Κόκκινων οπαδών. Αυτό όμως μένει να το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ματς, που αναβλήθηκε χθες λόγω των συνθηκών και με άξονα την προστασία των παικτών, βρίσκεται στον… αέρα καθώς αμφότερες η διοργανώτρια αρχή της Premier League και οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων δεν έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι για τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

Τα σενάρια περί τιμωρίας αφαίρεσης βαθμών στη Γιουναίτεντ και «δικαίωσης» της Λίβερπουλ με νίκη στα χαρτιά πάνε κι έρχονται, τη στιγμή που νέα δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο κάνουν λόγο έκτακτη σημερινή (3/05) συνεδρίαση της Premier League με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για τη μοίρα του μεγάλου και επεισοδιακού αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς