15.7 C
Athens

Αρχηγικό κάλεσμα Αβραμίδου: Όλοι στην εικονική φιέστα!

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου, ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας να εξαντλήσουν τα εικονικά εισιτήρια της φιέστας (12/5), δείχνοντας για μία ακόμα φορά το πάθος τους για τον Θρύλο και τα ερασιτεχνικά του τμήματα

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επέστρεψε στη βάση της με το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκας στις αποσκευές!

Η Άλκηστις Αβραμίδου μίλησε κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα και στάθηκε στη σημασία που έχει αυτή η ευρωπαϊκή κατάκτηση για την ομάδα του Ολυμπιακού και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

«Η αυτοπεποίθησή μου πήγαζε από την απόλυτη και τυφλή εμπιστοσύνη που έχω σε όλη την ομάδα και ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό. Αυτή η κατάκτηση είναι η πιο σημαντική λόγω των συνθηκών. Από την πανδημία μέχρι και τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Είχαμε ένα πολύ καλό δέσιμο μεταξύ μας. Φάνηκε η χημεία μας και μέσα στο νερό. Αυτό που μετράει, είναι το καλό κλίμα, η προπόνηση και πόσο πολύ το θέλεις. Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω» τόνισε χαρακτηριστικά η αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Παράλληλα, η Αβραμίδου, η οποία στα 33 της είναι η μεγαλύτερη, ηλικιακά, αθλήτρια του νεανικού ρόστερ του συλλόγου, κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να εξαντλήσουν τα εικονικά εισιτήρια για τη φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου, λέγοντας: «Βεβαίως, έχω να πω κάτι και στους φιλάθλους μας ενόψει της φιέστας. Μας στηρίζουν πάντα, ήταν σαν να είναι στο πλευρό μας. Τα μηνύματα που δεχθήκαμε ήταν φοβερά από όλους και πραγματικά συγγνώμη αν σε κάποιους δεν έχουμε απαντήσει, αλλά και εμείς ήμασταν τρελαμένες με αυτό που έχουμε καταφέρει.

Ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει, τι έχουμε κάνει οι Ελληνίδες, εμείς με 16χρονα και 17χρονα κορίτσια στο ρόστερ μας. Είναι κάτι τεράστιο και θα ήθελα να τους πω ότι πραγματικά τους ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί τα μηνύματα αισιοδοξίας τους και στήριξής τους ήταν φοβερά όλον αυτόν τον καιρό και πίστεψαν πάρα πολύ στην ομάδα μας. Φυσικά, θα ήθελα στη φιέστα αν μπορούν όλοι εικονικά να είναι εκεί. Να μας στηρίζουν γιατί εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά, φτάνοντας τον Ολυμπιακό μας στην κορυφή της Ευρώπης».

Οι δηλώσεις της αρχηγού κατά την άφιξη της αποστολής στην Ελλάδα:

https://athlosnews.gr/olympiakos-apotheosi-gia-tis-protathlitries-eyropis/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς