23.2 C
Athens

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 0-0: Σκέτη αγγαρεία!

Σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο Απόλλων και ΝΠΣ Βόλος ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στη Ριζούπουλη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play-out σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον εξυπηρετεί και τους δύο.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο των Θεσσαλών, η ομάδα του φάνηκε επηρεασμένη από τις αλλαγές και στην ουσία δεν απείλησε ποτέ την αντίστοιχη του Μάκη Χάβου.

Ο Απόλλων που ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά από σήμερα την σωτηρία, αλλά εν τέλει βολεύτηκε και με το «Χ», εμφανίστηκε διαβασμένος, αλλά όχι και αποτελεσματικός, κάτι που του στέρησε τους 3 βαθμούς αλλά όχι και τα χαμόγελα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία για άλλη μία χρονιά.

Η πιο μεγάλη φάση του ματς χάθηκε λίγο πριν το τέλος όταν ο Φερνάντεθ σούταρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Στην πρώτη σημαντική απειλή του αγώνα ο Ιωαννίδης, επίσης, αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 29′ όταν βρέθηκε πρόσωπο με τον Βέρχουλστ αλλά το τελείωμα του κατέληξε ψηλά άουτ.

Ο Βόλος απείλησε ελάχιστα με κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Μπουένο που σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, σπαταλώντας τις μοναδικές καλές ευκαιρίες της ομάδας του.

Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν μάλλον αμφότερες ικανοποιημένες από το τελικό 0-0, αφού ο Βόλος σχεδόν «κλείδωσε» την έβδομη θέση και o 10ος Απόλλων δεν χάνει την παραμονή ούτε με… αυτοκτονία, καθότι δύο στροφές πριν το φινάλε των play-out βρίσκεται στην ασφάλεια του +4 από τον Παναιτωλικό και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: 0-0

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Στάδιο: “Γεώργιος Καμάρας”

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Κολ, Φατιόν, Τσιλούλης, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Σάντσες, Μήτογλου, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Περέα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς