18.9 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πωλητήριο ύψους 4,6 δισ. ευρώ από την οικογένεια Γκλέιζερ!

Οι απανωτές αντιδράσεις μετά το «φιάσκο» της συμμετοχής στην ESL φαίνεται να φέρνουν ριζικές αλλαγές στους αγγλικούς συλλόγους και πιο συγκεκριμένα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την διαμαρτυρία περισσότερων από 3.000 φιλάθλων των «Kόκκινων Διαβόλων» έξω από το Όλντ Τράφορντ κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες βρίσκονται σε αδιέξοδο και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Irish Mirror» πρόκειται να αποχωρήσουν από την Αγγλία εφόσον βρεθεί η οικονομική πρόταση που θα εξυπηρετεί τα «θέλω» τους.

Ποια είναι αυτή; Το ποσό προκαλεί ζάλη. Καρφιτσωμένες στα 4,6 δισεκατομμύρια ευρώ οι μετοχές της Γιουνάιτεντ θα αλλάξουν χέρια, μόνο αν βρεθεί επενδυτής που θα καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία των… απαιτητικών Γκλέιζερ.

«Επενδυτές στην πόλη πιστεύουν ότι μια προσφορά που πλησιάζει τα 4 δισ. λίρες θα δελέαζε τους Γκλέιζερ, οι οποίοι βρίσκονται από το 2005 στον σύλλογο, να παραιτηθούν από τον έλεγχό του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της, η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Η Γιουνάιτεντ προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση, σε αντίθεση με τους οπαδούς της που «πολεμούν» με κάθε μέσο την πανίσχυρη αμερικάνικη οικογένεια, η οποία πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις για τη διαχείριση, μετά και την παραίτηση του Γούντγορντ από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς