14.4 C
Athens

Γκουαρδιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν κατακτούσα τίποτα

Δίχως να μασήσει τα λόγια του ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε την απορία του σχετικά με την απόλυση του συναδέλφου του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Τότεναμ, ενόψει και του σημερινού (25/04) τελικού του Λιγκ Καπ κόντρα στους «Πετεινούς» που συνεχίζουν με τον Ράιαν Μέισον στον πάγκο.

Η Τότεναμ απέλυσε μέσα σε ένα απόγευμα τον Μουρίνιο, «επιστράτευσε» τον άπειρπ 29χρονο πρώην παίκτη της Μέισον για το υπόλοιπο της σεζόν και μετά τη παρθενική νίκη του Άγγλου ως πρώτου προπονητή κόντρα στην Σαουθάμπτον ελπίζει ότι θα της βγει το στοίχημα και θα πετύχει τους στόχους που της έχουν απομείνει.

Ένας από αυτούς και ίσως ο σπουδαιότερος είναι ο σημερινός τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα, που στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης εξέφρασε την απορία του αναφορικά με την ξαφνική απόλυση του «Special One», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς τη διοίκηση των Λονδρέζων.

«Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα. Η επιτυχία ήρθε αργότερα… Και ο Σεΐχης και ο Καλντούν ήταν πάντοτε μαζί μου ακόμα και στις δύσκολες ήττες και με έκαναν πιο δυνατό για να έρθουν οι επιτυχίες στο άμεσο μέλλον» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς