15.9 C
Athens

Φουντώνουν οι φήμες περί συμφωνίας του Πρίγιοβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα

Έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Ιτιχάντ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει αναπτυχθεί στην Σερβία μετά την αποκάλυψη ότι ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέρβου.

Μάλιστα τις φήμες των προηγούμενων ημερών φούντωσε ο ίδιος με την πρόσφατη επίσκεψη του στο Βελιγράδι, όπου και τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε διακοπή και ο Πρίγιοβιτς βρήκε την αφορμή ώστε να επιστρέψει για λίγο στην πατρίδα του, όσο οι Σέρβοι ερμηνεύουν αυτό το ταξίδι ως μία πρώτη επικοινωνία με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα που παραμονεύει στη γωνία για την υπογραφή του.

Ο έμπειρος φορ αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή Ντεϊάν Στάνκοβιτς, ο οποίος σε κάθε δήλωση του ξεκαθαρίζει την αναγκαιότητα για απόκτηση φορ στην ομάδα και η διοίκηση του Ερυθρού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποσπάσει τη θετική του απάντηση πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή ο Πρίγιοβιτς φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη και το deal μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει να έχει μέλλον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς