19.8 C
Athens

Κοιτάζει Ζοάο Μάριο η Μπέτις

Στην απόκτηση του Πορτογάλου μέσουεπιθετικού, Ζοάο Μάριο, της Ίντερ, στοχεύει η Ρεάλ Μπέτις, σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS»

Την περίπτωση του Ζοάο Μάριο φέρεται να εξετάζει σοβαρά η Ρέαλ Μπέτις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής. Η ομάδας της Ανδαλουσίας ψάχνει στην αγορά για έναν ποιοτικό και γρήγορο μεσοεπιθετικό και ο Πορτογάλος εμφανίζεται να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καταλανικής «As», τα στοιχεία του 25χρονου ποδοσφαιριστή αρέσουν στον προπονητή της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, με αποτέλεσμα να γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση της ισπανικής ομάδας, προκειμένου να δελεάσουν την Ίντερ να συναινέσει σε παραχώρησή του.

Οι Μιλανέζοι προτιμούν την πώληση του Πορτογάλου, ώστε να βάλουν άμεσα μετρητά στα ταμεία τους όμως επειδή ο χρόνος περνά και η μεταγραφική περίοδος οδεύει στην λήξη της, η διοίκηση της ομάδας δεν φαίνεται αρνητική και στο ενδεχόμενο παραχώρησής του με την μορφή δανεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ίντερ είχε αγοράσει τον Ζοάο Μάριο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, πριν 2 χρόνια. Την περυσινή χρονιά, παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στην Γουέστ Χαμ και συνολικά κατέγραψε 29 συμμετοχές (Ίντερ και Γουέστ Χαμ), με, φτωχό, απολογισμό καθώς σημείωσε 2 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς