21.5 C
Athens

Γαβριηλίδης: Τους βάλαμε να τραβήξουν τα μπαλάκια, τι άλλο να κάναμε;

Ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μετά την κλήρωση των ζευγαριών για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν στην προηγούμενη κλήρωση, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι αποφασίστηκε αυτή τη φορά να τραβήξουν τα μπαλάκια οι άνθρωποι των ομάδων, προκειμένου να μην υπάρξουν «φωνές», ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero FM 107,4:

Ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Μας είπανε πολλά, για την κλήρωση, για τα μπαλάκια. Αυτή τη φορά, τους βάλαμε να τραβήξουν οι ίδιοι τα μπαλάκια, τι άλλο να κάναμε δηλαδή;

Ακούστηκαν πολλά και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Θα θέλαμε όλοι μας να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Να έχουμε κύπελλο με ομάδες από όλες τις κατηγορίες, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Βλέπετε ότι ακόμα η Football League δεν έχει επιστρέψει».

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, σημείωσε: «Το λένε πολλοί και εγώ το πιστεύω. Ο Θοδωρής έχει ηγετικά προσόντα και πιστεύω πως κάτι καλό θα βγει…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς