24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Εκτός και από το φιλικό με Οβιέδο ο Γκιγιέρμε

Αμετακίνητος είναι ο προπονητής της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και απέκλεισε τον Γκιγιέρμε από την αποστολή για το ματς με Οβιέδο, ευελπιστώντας να παραχωρηθεί σύντομα

Από την μια μεριά, στον Ολυμπιακό πρεσάρουν τη διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την παραχώρηση του Γκιγιέρμε και από την άλλη ο προπονητής των Γαλιθιάνων έστειλε νέο μήνυμα για αποχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Νάτσο Γκονθάλεθ απέκλεισε από την αποστολή τον Γκιγιέρμε για το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Ντέπορ απέναντι στην Οβιέδο. Ο δρόμος της εξόδου είναι ξεκάθαρος από τον κόουτς της γαλιθιάνικης ομάδας και πρέπει οι ιθύνοντές της να βρούνε σύντομα λύση.

Η πόρτα του Ολυμπιακού δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ανοικτή, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… στείλει τελεσίγραφο στους Ισπανούς να πάρουν άμεσα μια απόφαση για το μέλλον του 27χρονου χαφ.

Ο Νάτσο επιτρέπει στον Γκιγιέρμε να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν τον έχει συμπεριλάβει σε κανένα παιχνίδι προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει προτείνει 1 εκατ. ευρώ για δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ για του χρόνου.

Αυτή είναι και η καλύτερη πρόταση που έχουν στα χέρια τους οι διοικούντες την Ντεπορτίβο, ενώ και ο Γκιγιέρμε έχει εκδηλώσει την επιθυμία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα καλύψει ακέραια το ετήσιο συμβόλαιο του, που αγγίζει τις 750 χιλ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς