27.5 C
Athens

Ολυμπιακός: «Τελεσίγραφο» στην Κορούνια για Γκιγιέρμε

Θέλουν να τελειώνει το… σίριαλ – Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό και διεμήνυσαν στην διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να πάρει μια απόφαση άμεσα για τον Βραζιλιάνο

Η υπομονή έχει και τα όριά της και στον Ολυμπιακό «έστειλαν» τελεσίγραφο στην διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να απαντήσει άμεσα για την μεταγραφή του Γκιγιέρμε ντος Σάντος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώνει το… σίριαλ με τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, γνωρίζοντας ότι έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση μέχρι τώρα για τον 27χρονο.

Η ομάδα της Γαλικίας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως βρεθεί άλλο κλαμπ, που θα αγοράσει απ’ ευθείας τα δικαιώματα του Γκιγιέρμε και όχι με δανεισμό και οψιόν αγοράς, όπως έχει προτείνει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και του καλύπτουν το ετήσιο συμβόλαιο των 750 χιλ. ευρώ, ενώ και ο προπονητής της Κορούνια, Νάτσο Γκονθάλεθ, περιμένει την αποχώρησή του.

Αν αργήσουν κι άλλο στην ισπανική ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει μία από τις άλλες λύσεις που έχει στα σκαριά. Η περίπτωση του Μικέλ Άγκου της Πόρτο είναι μία από αυτές, αν και ο Νιγηριανός έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Γαλλίας.

Ο λεγεωνάριος, Στεφάν Εμπιά, επίσης έχει μπει στο κάδρο, με τον Καμερουνέζο να έχει ολοκληρώσει την συνεργασία με ομάδα της Κίνας και την Τουλούζ να πιέζει για την επιστροφή του στο Σαμπιονά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς