17.4 C
Athens

Τζόελ Κάμπελ: Η «κάψα» για Ολυμπιακό, η πώληση και οι… άλλοι

Τελειώνει το συμβόλαιο του Τζόελ Κάμπελ το 2019 και στην Άρσεναλ θέλουν πουλήσουν τα δικαιώματα του Κοσταρικανού εξτρέμ, που… καλοβλέπει τον Ολυμπιακό

Η διάθεση του Τζόελ Κάμπελ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αποτελεί ατού για τους «ερυθρόλευκους», όμως θα εξαρτηθούν πολλά και από τη τιμή πώλησης που του έχει βάλει η Άρσεναλ, έστω κι αν στην πατρίδα του θεωρούν φαβορί τους Πειραιώτες.

Το συμβόλαιο του Κοσταρικανού εξτρέμ με τους «κανονιέρηδες» λήγει σε ένα χρόνο (Ιούνιο του 2019) και ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως η ομάδα του δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο δανεισμού. Το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Αγγλία έσβησε μαζί με το κλείσιμο του μεταγραφικού παζαριού στη Γηραιά Αλβιόνα.

Για τον 26χρονο άσο ενδιαφέρεται έντονα η Λάτσιο, η οποία έκανε κίνηση προς την πλευρά της Άρσεναλ, αλλά η πρότασή της δεν ικανοποίησε τους Άγγλους και απορρίφθηκε. Οι Ιταλοί έχουν μόνο μια εβδομάδα καιρό, διότι στις 17 Αυγούστου τελειώνει και το δικό τους μεταγραφικό παζάρι, και θα μένουν οι Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία για μεταγραφή σε κάποιο ισχυρό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Επίσης για τον Κάμπελ υπάρχει ενδιαφέρον και από την τουρική Μπεσίκτας, η οποία προσπάθησε και προ διετίας να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, η υπόθεση έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο στην παρούσα φάση.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό τώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον για τον Κάμπελ, όμως υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία με τον Κοσταρικανό την τελευταία διετία. Ωστόσο, πέρυσι οι συνθήκες επιστροφής του δεν ήταν ιδανικές, λόγω της επιθυμίας του να παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η αλλαγή στη διάθεσή του Κάμπελ για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα προήλθε από τις ατυχίες με τους τραυματισμούς και από το γεγονός ότι χρειάζεται μια ομάδα να τον πιστεύει και να ξαναδώσει ώθηση στην καριέρα του. Το είχε κάνει πριν από 4 χρόνια στον Ολυμπιακό και θεωρεί ότι μπορεί να το ξανακάνει και τώρα.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο στην μετακίνησή του έχει η Άρσεναλ, στην οποία δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Έμερι, όμως θέλει να αποζημιωθεί και εξαρτάται πόσο ψηλά θα ανέβει ο πήχης. Βεβαίως, όσο περνούν οι μέρες και οι απαιτήσεις των Άγγλων θα μετριάζονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς