17.7 C
Athens

Ολυμπιακός : Ο Κάμπελ θέλει Θρύλο, αλλά ο Μαρτίνς… Ερνάνι

Ο Κοσταρικανός, Τζόελ Κάμπελ, θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει για αριστεροπόδαρο εξτρέμ τον Ερνάνι από την Πόρτο

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ ο Τζόελ Κάμπελ, όμως δεν υπολογίζεται και επιθυμεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά στην παρούσα φάση προτεραιότητα για αριστεροπόδαρο εξτρέμ είναι ο Ερνάνι, που επίσης έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει τον συμπατριώτη του και γι’ αυτό άλλωστε έχει αναλάβει προσωπικά να τον… ψήσει.

Ο 26χρονος Κάμπελ είχε κάνει μια εξαιρετική σεζόν (2013-2014) στον Ολυμπιακό και τώρα βλέπει ως σανίδα σωτηρίας για να ξαναδώσει την ανοδική τροχιά στην καριέρα του.

Πέρυσι οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αποδώσει όσα ήθελε στην Μπέτις Σεβίλλη. Υπάρχει η προοπτική του δανεισμού από την Άρσεναλ, ωστόσο για τον τεχνικό του Θρύλου θεωρείται καλύτερη λύση ο Ερνάνι.

O 26χρονος Ερνάνι με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι την περσινή περίοδο έμεινε στην Πόρτο, αλλά δεν ήταν βασικό στέλεχος.

Την καλύτερη σεζόν την έκανε πρόπερσι με προπονητή τον Μαρτίνς στην Γκιμαράες και γι’ αυτό ο Πορτογάλος θέλει να συνεργαστούν ξανά στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνάνι είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό στην περίοδο 2015-2016, όταν είχε αποκτηθεί με δανεισμό από την Πόρτο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς