19.3 C
Athens

Ξέσπασμα Ζαλμά: Νεόκοποι παράγοντες συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά την ήττα της Κηφισιάς από τον Φίλιππο Βέροιας ο Νίκος Ζαλμάς.

Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων που είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0 (απουσίαζαν τέσσερις παίκτες λόγω κορωνοϊού) ξέσπασε κατά «νεόκοπων παραγόντων που συμπεριφέρονται σαν χούλιγκαν».

«Δεν θέλω να κάνω ανάλυση του αγώνα. Ελπίζω ότι η προκήρυξη και το πρωτόκολλο θα τηρηθούν και σε μελλοντικές αντίστοιχες περιπτώσεις, τις οποίες εύχομαι βέβαια να μην αντιμετωπίσει καμία άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για τη νίκη της, συγχαρητήρια και στη δική μου ομάδα που έπαιξε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα. Θέλω όμως να πω ένα πράγμα, το οποίο δεν αφορά στο αγωνιστικό τμήμα του Φίλιππου Βέροιας και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών μέσα στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο για ποιον αγώνα μιλάμε; Για ένα αγώνα φαρσοκωμωδία- όπου στο τέλος κέρδισε αυτός που ήταν πιο πολύχρωμος και χαμογελαστός κλόουν στο τσίρκο που όλοι συμμετέχουμε. Κάποιοι νεόκοποι παράγοντες στο χώρο μας θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαροί και σεμνοί. Θα πρέπει να δείχνουν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό στον πρώτο χρόνο παρουσίας τους στη μεγάλη κατηγορία και να μην συμπεριφέρονται ως χούλιγκαν ενώ κατέχουν διοικητικές θέσεις. Καληνύχτα και καλή τύχη στο αγαπημένο μας βόλεϊ…», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς