17.9 C
Athens

Κασάνο: Στη Ρεάλ πήρα 12 κιλά, τρώγοντας Nutella

Ο πρώην διεθνής Ιταλός, Αντόνιο Κασάνο, παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό κατά την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τρώγοντας Nutella και βάζοντας 12 ολόκληρα κιλά.

Μετανιωμένος εμφανίζεται σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «μερένγκες» για το λάθος του να βάλει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο και να αφήσει να τον κυριεύσουν δύο από τα μεγάλα του πάθη, οι γυναίκες και τα γλυκά.

Μιλώντας στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό BOBO Tv, αναφέρθηκε στις αυτοκαταστροφικές του συνήθειες, την περίοδο που αγωνιζόταν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, τονίζοντας πως ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του.

«Όταν έφτασα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχασα αμέσως 12 κιλά. Τότε τα ξανά πήρα πίσω. Η Nutella ήταν ένας από τους χορηγούς του συλλόγου και κάθε μήνα μας έδινε πέντε κιλά του προϊόντος.

Όταν έφτασε ο Φάμπιο Καπέλο (το καλοκαίρι του 2006), σημείωσα δύο γκολ σε δύο παιχνίδια και ένιωθα ότι ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου.

Με αντικατέστησε στο πρώτο ημίχρονο εναντίον της Λυών, είχα μία διαφωνία μαζί του στη Χέρεθ και με απέσυρε από την ομάδα. Σε επτά μήνες, έβαλα 14 κιλά, έτρωγα τη Nutella απευθείας από το βάζο και δεν με ένοιαζε τίποτα, ήμουν αηδιαστικός.

Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν αυτός ο ενάμισι χρόνος στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί έκανα τα πάντα και περισσότερο για να τον καταστρέψω. Αυτό είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κασάνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς