24.7 C
Athens

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη από πυροβολισμούς σε νοσοκομείο (video)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Westchester Medical Center της Valhalla • Πληροφορίες για απόπειρα δολοφονίας και αυτοκτονίας

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Νέας Υόρκης μετά από αναφορές πυροβολισμούς στο νοσοκομείο Westchester Medical Center στο προάστιο Valhalla. Επί τόπου σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ακόμη παραμένει ασαφές τί ακριβώς έχει συμβεί.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει εν εξελίξει περιστατικό στο σημείο, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ περιπολικά έχουν περικυκλώσει την είσοδο του νοσοκομείου.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου, όπως αναφέρει η Journal News.

Η κλήση για τους πυροβολισμούς έγινε στην αστυνομία λίγο μετά τις 9.30 το πρωί (τοπική ώρα). Μέχρι και μία ώρα μετά δεν ήταν σαφές το τι ακριβώς έχει εκτυλιχθεί, ωστόσο ένας αξιωματούχος που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε ότι η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με το NBC4 υπάρχουν τραυματίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των τραυματιών, ενώ το νοσοκομείο έχει εκκενωθεί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του, πριν προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής το περιστατικό ερευνάται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς