16.2 C
Athens

Τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού και διαβολοβδομάδα… γιοκ για Ολυμπιακό

Τέταρτο κρούσμα για τον Ολυμπιακό και αναβολή των αγώνων με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Euroleague

Είναι μία αναμενόμενη εξέλιξη για όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός πλήττεται από τον κορωνοϊό, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (16/11) η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε και τέταρτο θετικό κρούσμα, με συνέπεια και το τέταρτο μέλος της ομάδας να τεθεί σε απομόνωση.

Η Ευρωλίγκα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ανακοίνωσε την αναβολή των εκτός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού κόντρα σε Μπαρτσελόνα (18/11) και Βιλερμπάν (20/11), καθώς ο ΕΟΔΥ απαγόρευσε το ταξίδι σε Βαρκελώνη και Λιόν, αντίστοιχα. Τα δύο ματς θα διεξαχθούν σε νέα ημερομηνία και είναι κάτι που θα ανακοινώσει προσεχώς η διοργανώτρια αρχή.

Οι τρεις φορές Πρωταθλητές Ευρώπης κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ενημέρωσαν τους αρμόδιους φορείς για τις εξελίξεις. Και τα τέσσερα μέλη της ομάδας έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (12/11), όπου έγινε η ζημιά, ο Ολυμπιακός έχει σταματήσει τις ομαδικές προπονήσεις. Πλέον, οι υγιείς παίκτες προπονούνται όσο μπορούν ατομικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του καλούνται να ξεπεράσουν αυτήν τη δοκιμασία και να κρατήσουν τους αθλητές σε εγρήγορση ενόψει του επόμενου προγραμματισμένου αγώνα, που είναι αυτός με την Μπασκόνια (26/11, 21:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τέταρτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19.

Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας:

«Η Ευρωλίγκα ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη Regular Season 2020-21.

*Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

*Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί».

https://athlosnews.gr/olympiakos-epistoli-sti-gga-gia-to-taxidi-sti-varkeloni/

https://athlosnews.gr/olympiakos-kai-trito-kroysma-koronoioy/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς