19 C
Athens

«Μοιάζει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Χάρισον»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ο τραυματισμός του Άαρον Χάρισον ενδέχεται να είναι σοβαρός

Ο Άαρον Χάρισον πρόλαβε να αγωνιστεί για περίπου τέσσερα λεπτά στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάσταση του Αμερικανού σκόρερ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού. Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες, πλην του τραυματία Χάρισον, λέγοντας: «Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για οποιονδήποτε προπονητή. Όλοι θέλουμε να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θεωρούμε πως είναι καλοί. Έχουμε 15 παίκτες. Εγώ τους επέλεξα και είναι όλοι καλοί παίκτες. Όσον αφορά στον τραυματισμό του Χάρισον, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Σίγουρα έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, μοιάζει να είναι σοβαρό, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στην Ελλάδα, να κάνει μαγνητική, και να δούμε τι ακριβώς έχει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Ένας δημοσιογράφος επισήμανε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Χάρισον δεν ήταν ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. Και ο Μπαρτζώκας απάντησε: «Όντως τρεις παίκτες χρειάστηκαν στο αποψινό παιχνίδι βοήθεια από το ιατρικό μας επιτελείο. Θέλω να πω πως δεν συμμετέχουμε στο Εθνικό πρωτάθλημα της χώρας μας και δεν έχουμε παιχνίδια στη σειρά. Κάνουμε πολλές προπονήσεις, αλλά έχουμε μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Οπότε ούτε για εμάς είναι εύκολη η κατάσταση. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Για αυτό, όμως, έχουμε καλό ρόστερ, πολλούς παίκτες, και πολύ καλό γιατρό, που βοηθά τους παίκτες μας να είναι έτοιμοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς