19.7 C
Athens

Ζιλέ: «Είχα προτάσεις από 12 βελγικές ομάδες»

Περιζήτητος στην πατρίδα του ήταν ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, αλλά επέλεξε τη Λανς

Από τη Γαλλία ήρθε πέρυσι στον Ολυμπιακό και στην ίδια χώρα κατέληξε ο Γκιγιόμ Ζιλέ μετά την φυγή του από τους «ερυθρόλευκους».

Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε στη Λανς, όμως σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του Βελγίου «Derniere Heure» αποκάλυψε πόσες ομάδες της πατρίδας του τον προσέγγισαν.

«Είχα τη δυνατότητα να υπογράψω στην Αντβέρπ, στην Σαρλερουά, στην Σερκλ Μπριζ, στην Έουπεν, όπου έχω καλές σχέσεις με τον προπονητή της Μακελελέ, και με άλλες ομάδες. Συνολικά είχα 12 προτάσεις από συλλόγους στο Βέλγιο», είπε αρχικά ο Ζιλέ και εξήγησε:

«Πρώτον ήταν οικονομικός λόγος. Καμία βελγική πρόταση δεν έφτανε αυτής της Λανς. Επιπλέον, είναι μια πρόκληση που γύρισα στη Γαλλία. Προτίμησα να συνεχίσω στο εξωτερικό από το να υπογράψω σε βελγικό σύλλογο. Μετά από πολλά χρόνια που πέρασα στην Άντερλεχτ, όπου βρισκόταν στην κορυφή, μου είναι δύσκολο να παίξω σε άλλη βελγική ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς