16.1 C
Athens

Ξάνθη: Ανακοίνωσε Δημούτσο, Τεσίγια και Τανζού

Το ρόστερ της Ξάνθης έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο κάποιες ανακοινώσεις για να γίνουν γνωστά όλα τα νέα πρόσωπα που θα το συνθέσουν.

Την Τρίτη (6/10), η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση των Χαλήλ Τανζού (επιθετικός), Μάρκο Τεσίγια (μέσος) και Ελίνι Δημούτσου (μέσος) που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια ανόδου στη Super League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η ανακοίνωση για Τανζού: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΧΑΛΗΛ ΙΜΠΡΑΜ ΤΑΝΖΟΥ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, μετά από 4 διαδοχικές χρονιές στη Γ! Εθνική με τη φανέλα του Ορφέα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Χαλήλ, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!»

Η ανακοίνωση για Τεσίγια: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματίας ποδοσφαιριστή MARΚO TESIJIA.

Ο 28χρονος μέσος, ήρθε στην ομάδα μας με 196 συμμετοχές με 14 γκολ και 17 ασίστ με τις προηγούμενες ομάδες του στα κορυφαία πρωταθλήματα της Κροατίας, της Σλοβακίας και της Σλοβενίας. Στο παρελθόν ήταν διεθνής με τις Κ-20 και Κ-19 της Κροατίας.

Marko, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

Η ανακοίνωση για Δημούτσο: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟ.

Ο 32χρονος μέσος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και με την εμπειρία των 385 επίσημων αγώνων με τις προηγούμενες ομάδες του (Ηλυσιακός, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Ατρόμητος, Αστέρα Τρ., Πλατανιά και Λαμία) θα ενισχύσει την ομάδα μας.

Ελίνι, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς