19.3 C
Athens

Καρλίτος: Έχουμε χημεία με τον Μακέντα, θα βελτιωθούμε

Ο Καρλίτος μίλησε μετά από τη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (0-1) μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη χημεία που έχει αναπτύξει με τον Μακέντα.

Ο επιθετικός των Πρασίνων μίλησε στην κάμερα του Panathinaikos TV και τόνισε ότι στην ομάδα είναι μία ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ομάδα του Πογιάτος θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά είπε:

Για το γεγονός ότι έκανε καιρό να παίξει: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε και γω να μπορώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω»

Για το επίπεδο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα μπορεί να μην νικήσαμε αλλά εμφανιστήκαμε καλύτεροι από τον προηγούμενο αγώνα. Βελτιωθήκαμε πολύ. Θα δέσουμε σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το ότι ο κόσμος περιμένει πράγματα από τον ίδιο και τον Μακέντα: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε χημεία με τον Μακέντα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αποτελούμε μία ομάδα για να κάνουμε το καλύτερο για το σύλλογο. Στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια»

Για το τι έχει δει αυτόν τον καιρό στον Παναθηναϊκό: «Όπως όλοι γνωρίζουν ήρθα τον Ιανουάριο για να γνωρίσω καλύτερα την Παναθηναϊκή οικογένεια. Είδα μια ωραία ατμόσφαιρα. Είδα πολύ καλά πράγματα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς