18.3 C
Athens

Στον Ηρακλή ο Νικολακάκης

O νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Μανώλης Νικολακάκης, μίλησε για τη νέα του ομάδα, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους

 

Αναλυτικά όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Γηραιού»:

Για το ξεκίνημα προετοιμασίας: «Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε, έχουμε όρεξη για να δουλέψουμε για το καλό του Ηρακλή».

Tο πρότζεκτ του Ηρακλή: «Μόλις άκουσα για το ενδιαφέρον του Ηρακλή δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Ήθελα να έρθω να βοηθήσω την ομάδα να αγωνιστώ και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, είναι πολύ τιμητικό να ενδιαφέρεται για σένα μια ομάδα σαν τον Ηρακλή. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Όλο το πακέτο του Ηρακλή με έκανε να πεισθώ, οι άνθρωποι του μου έδειξαν πως θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Αν αναλογιστούμε την ιστορία του Ηρακλή τότε για μένα ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

Για τον προπονητή, κ. Μπαξεβάνο: «Σαν προπονητή τον ήξερα, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ αλλά είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τη δουλειά του. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε».

Tους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας. Θέλω να έχουμε υγεία και να επαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του ανήκει. Θα ήθελα ο κόσμος να δει ένα ποδοσφαιριστή που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Οι προσωπικοί στόχοι περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Μοναδικός στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος. Και αυτό θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που θα κάνουμε και την προσήλωση που θα έχουμε σε όλη τη χρονιά».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν αναλωθούμε στο τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χάσουμε την ουσία. Για τα όσα συμβαίνουν υπάρχουν αρμόδιοι. Τα πράγματα δεν πάνε καλά όμως εγώ είμαι αισιόδοξος και ελπίζω να πάνε μέρα με τη μέρα καλύτερα. Να κοιτάξει ο καθένας στη δουλειά του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς