23.3 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές, αλλά με τον ίδιο στόχο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αλλά ένας αγώνας με τον Παναθηναϊκό (05/07, 21:30, Novasports1) δεν… κοιτά τίτλους και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν και αυτήν τη φορά τη νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κώστα Τσιμίκα και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς (είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΟΦΗ και συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση), αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει τους παίκτες του σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς.

Για σήμερα, ο Μπρούνο Γκασπάρ αναμένεται να πάρει τη θέση του Κώστα Τσιμίκα, ενώ θέση για να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Καφού, Φορτούνης, Χασάν.

Από την άλλη ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αγιούμπ, ενώ εκτός έχουν τεθεί και οι Πούγγουρας, Χριστογεώργος.

Ο Ολυμπιακός μέχρι και το σημερινό παιχνίδι μετράει 41 συνεχόμενα ματς αήττητος και μετά το σφύριγμα της λήξης θέλει να αυξήσει αυτόν τον αριθμό στα 42.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κομίνης και θα έχει για βοηθούς τους, Κουρομπύλια, Κόλλια, τον Τζοβάρα 4ο και τους Σκουλά, Νικολακάκη στο VAR και AVAR.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς