16.9 C
Athens

Σπόντες Φερέιρα για διαιτησία: Λάθος για το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως το ματς με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα, ενώ υποστήριξε πως υπήρξε ένα λάθος για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ο Δικέφαλος, αναφερόμενος όπως φαίνεται στον διαιτητή Παπαπέτρου και το 2-0 των Ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, όπου μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος, θα είχε και το πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί.

Στο δεύτερο μέρος, συνεχίσαμε στην ίδια λογική, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, το κατάφερε μια φορά και πέρασε μπροστά στο σκορ, είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1 που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στη κούρσα της πρόκρισης. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις, τότε θα δεχθείς αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να σκοράρουμε για να μπούμε πάλι στο κόλπο της πρόκρισης».

Aν μπορούσαμε να τα ρίξουμε κάπου σε αυτό το παιχνίδι, τότε είναι ένα λάθος το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Όταν κάνω εγώ ένα λάθος αμέσως ζητάω συγνώμη, αν θεωρεί πως κάποιος έκανε ένα λάθος και πρέπει να ζητήσει συγνώμη ας το κάνει. Γι’ αυτό εμείς λέμε στους ποδοσφαιριστές μας να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγχουμε αυτά που μπορούμε, εκείνα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς