24 C
Athens

Σολδάνο: Μέχρι να σκοράρω με την Μπόκα με χαιρετούσε μόνο ο μανάβης

Άργησε, αλλά στο τέλος έκλεψε τις καρδιές των φίλων της Μπόκα. Ο Φράνκο Σολδάνο μπορεί να άργησε να βρει δίχτυα, αλλά όταν το έκανε γνώρισε… καθολική αποδοχή!

Ο Αργεντινός φορ που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπόκα από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου μια ιστορία από τις πρώτες του μέρες στο Μπουένος Άιρες ως παίκτης της Μπόκα. Όπως υποστήριξε στην αρχή τον χαιρετούσε μόνο ο μανάβης.

Όταν σκόραρε το πρώτο του γκολ, η κατάσταση άλλαξε: «Όταν είχα υπογράψει στη Μπόκα, πήγα στο σούπερ μάρκετ για ψώνια και ο μανάβης μου είπε: “Αα, είσαι ο Σολδάνο που ήρθε στη Μπόκα; Επιτυχίες”. Την ίδια εβδομάδα έκανα ντεμπούτο και την επόμενη έβαλα γκολ. Όταν ξαναπήγα στο σούπερ μάρκετ, δεν με χαιρέτησε μόνο ο μανάβης. Ήταν γύρω μου άλλα 50 άτομα. Και είπα μέσα μου: “Αν αυτό έγινε εντός 15 ημερών, τι θα συμβεί αφού περάσει ακόμα περισσότερος καιρός;”. Πρέπει να είσαι δυνατός, να έχεις μυαλό . Το 80% των αθλητικών προγραμμάτων μιλούν για τη Μπόκα και τη Ρίβερ. Όταν τα πηγαίνεις καλά, τόσοι πολλοί άνθρωποι έχονται και σε χαιρετούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς