20.2 C
Athens

Μαουρίτσιο: Το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό

Ο Μαουρίτσιο άνοιξε διστακτικά την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως δήλωσε το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πραγματικό.

Ο μέσος της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα διανύει την τελευταία του χρονιά ως παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς αποκάλυψε ότι μπορεί να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο του βορρά».

Συγκεκριμένα είπε:

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια».

Για το αν μπορεί να συνχιστεί το πρωτάθλημα: «Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς