24.6 C
Athens

AS: Ο Σα δεν παίζει μόνος του για την Ατλέτικο

Παρότι ο κορωνοϊός έχει παραλύσει τα πάντα, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει (πολύ δειλά) τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν. Στα ισπανικά Μέσα, ο Ζοσέ Σα σχεδόν… μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αφού ο Πορτογάλος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπέτις, Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην περίπτωση της Ατλέτικο, έρχονται διαρκώς νέες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με όσα γράφει η AS, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα βρίσκεται ψηλά στη λίστα για αναπληρωματικός του Γιαν Όμπλακ, ωστόσο δεν παίζει μόνος του.

Και αυτό γιατί ο Μάρκο Ντμίτροβιτς, ο διεθνής Σέρβος γκολκίπερ της Έιμπαρ, αρέσει εξίσου στους ροχιμπλάνκος. Ο Ντμίτροβιτς έχει σταθερή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του βάσκικου συλλόγου, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2021.

Να σημειώσουμε ασφαλώς πως η περίπτωση του Ζοσέ Σα μόνο… εύκολη δεν είναι για την Ατλέτικο. Πολύ δύσκολα ο διεθνής Πορτογάλος σε αυτή την ηλικία θα επιλέξει εάν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή να πάει σε μια ομάδα που θα έχει ρόλο αναπληρωματικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς