21.9 C
Athens

Μπουλούτ: Υπάρχουν μόνο 1-2 κρούσματα στην πόλη μας

Ο προπονητής της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ, τόνισε σε συνέντευξή του ότι στην πόλη της Αλάνια έχουν μόλις 1-2 κρούσματα κορωνοϊού, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονούνται από το σπίτι.

Ο Τούρκος παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν ως επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Μπουλούτ είπε:

«Όταν προέκυψε το πρόβλημα με τον κορονοϊό, στείλαμε ποδήλατα στα σπίτια των ποδοσφαιριστών. Θέλαμε να δουλεύουμε από το σπίτι ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Έτσι προσπαθούμε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Δεν έχει βρεθεί κανένας παίκτης θετικός στην ομάδα.

Απ ‘ όσο γνωρίζω υπάρχουν μόνο 1-2 κρούσματα στην πόλη. Κανένας παίκτης δεν ήθελε να φύγει. Ρώτησαν για τον κορονοϊό και ο γιατρός τους έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Όλοι δουλεύουν από το σπίτι και είμαστε μια χαρά».

Για τα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει στην Φενέρμπαχτσε: «Το πιο σημαντικό είναι τι προπονητή θέλουν να φέρουν. Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για δύο χρόνια αλλά δυστυχώς δεν έχει πετύχει αυτό που ήθελαν. Είμαι προπονητής της Αλάνιασπορ αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω κάνει κάποια συνάντηση με την Φενέρμπαχτσε, ούτε έχω δεχθεί πρόταση. Όπως είπε και ο πρόεδρος μας είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μας και στους στόχους που θέσαμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς