19.9 C
Athens

Η selfie του Ροναλντίνιο στην εισαγγελία μετά την απελευθέρωσή του (pic)

Περιπέτειες με τον νόμο είχε ο Ροναλντίνιο, μαζί με τον αδερφό και μάνατζερ του, Ρομπέρτο Ασίς, καθώς σε ταξίδι του στην Παραγουάη συνελήφθη από τις αρχές για κατοχή πλαστού διαβατηρίου.

Πίσω στο 2018, οι αρχές της Βραζιλίας είχαν αφαιρέσει το διαβατήριο του «Ρόνι», όταν είχε αρνηθεί να πληρώσει 2,5 εκατ. δολάρια αποζημίωση, για περιβαλλοντική καταστροφή που είχε προκαλέσει η κατασκευή σπιτιού του στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ο παλαίμαχος άσος και ο αδερφός του ανακρίθηκαν για επτά ώρες από την εισαγγελική αρχή στην Ασουνσιόν, αλλά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως έγινε μετά γνωστό, ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του είχαν εξαπατηθεί από έναν συμπατριώτη τους, τον Βιλμόντες Σόουζα Λίρα, ο οποίος τους προμήθευσε με τα πλαστά διαβατήρια.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην Παραγουάη με σκοπό να προωθήσει το νέο του βιβλίο, αλλά και να συμμετέχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση ενός ιδρύματος για άπορα παιδιά.

Κατά την απελευθέρωσή του, οι υπάλληλοι της εισαγγελίας και οι αστυνομικοί δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν selfie με τον Βραζιάλανο παλαίμαχο άσο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς