17.2 C
Athens

Κεμζούρα: Ο κόσμος να περιμένει σκληρό παιχνίδι με Ερυθρό Αστέρα

Ο τεχνικός των Ολυμπιακού Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τη Χίμκι και το τι πρέπει να διορθώσει η ομάδα, για το επόμενο ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20/12).

Αναλυτικά μίλησε για:

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Αν δείτε τα στατιστικά, είναι εξαιρετικοί στην άμυνα και έχουν ευρύ ροτέισον. Δεν επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν εύκολα. Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι. Προέρχονται από ήττα στην Μόσχα και τώρα επιστρέφουν στην έδρα τους. Κανείς προπονητής δεν θέλει να χάνει δύο σερί παιχνίδια σε τέτοιες εβδομάδες. Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε και οφείλουμε να είμαστε ψυχικά έτοιμοι. Περιμένουμε σημαντικές βοήθειες από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ χθες, προκειμένου να μην έχουμε τόσες διακυμάνσεις στην απόδοση μας».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις διακυμάνσεις που είχε με τη Χίμκι: «Χθες είχαμε αρκετές γιατί δυσκολευτήκαμε στην αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Πέτυχαν μερικά δύσκολα σουτ και είχαν το μομέντουμ, αλλά καταφέραμε να το αντιστρέψουμε. Προσπαθούμε να βρούμε τα συστήματα που μας ταιριάζουν καλύτερα και τους παίκτες που ματσάρουν και αποδίδουν με εκείνους των αντιπάλων αλλά και μεταξύ τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς