25.6 C
Athens

Greek Freak: Η διαιτησία, το airball και τα καλύτερα με Μπουλς (vids)

Παράπονα από τους διαιτητές έχουν οι Μπακς μετά τη νίκη επί των Μπουλς (101-115) για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο συγκεκριμένο ματς.  Συγκεκριμένα οι Μπακς υποστηρίζουν ότι ο  Greek Freak χρεώθηκε 5 επιθετικά φάουλ, ενώ δεν πήρε όσα του έκαναν οι αντίπαλοι.

«Ο αριθμός αγώνων που έχει βρεθεί ο Γιάννης με πρόβλημα φάουλ είναι πολύ μεγάλος ήδη. Ήδη έχει χρειαστεί να ολοκληρώσουμε 1-2 ματς χωρίς αυτόν λόγω φάουλ. Το καλό είναι πως μαθαίνει να παίζει με αυτές τις συνθήκες. Είναι ένα παιδί που μαθαίνει από κάθε εμπειρία και αυτό τον κάνει ξεχωριστό», τόνισε ο προπονητής των Ελαφιών, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Μπρουκ Λόπεζ: «Είναι περίεργο… Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ίδιος από την διαιτησία και οι αντίπαλοί του. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση για τους διαιτητές, αλλά δεν παύει να είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει», ανέφερε ο σέντερ των Μπακς.

Ο Έλληνας σταρ στο παιχνίδι με τους Μπουλς σημείωσε 33 πόντους, πήρε 10 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ. Άλλο ένα παιχνίδι δηλαδή με double-double.

Τέλος να συμπληρώσουμε ότι το μοναδικό ίσως ψεγάδι του Γιάννη, κάτι που έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να διορθώσει είναι οι ελεύθερες βολές:

Δείτε την airball σε βολή:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς