21.4 C
Athens

Μαξ: Ο ΠΑΟΚ απέδειξε γιατί είναι πρωταθλητής

Ο Μαξ Αουγκούστο αναφέρθηκε στην ήττα του του Βόλου από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν κατά τα λεγόμενα του, γιατί είναι πρωταθλητές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε, τρέξαμε, όμως αντιμετωπίσαμε τους πρόσφατους πρωταθλητές που απέδειξαν γιατί πήραν το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, αλλά ήρθε το γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπόρεσε να φέρει το ματς στα μέτρα του».

Για την έλλειψη ευκαιριών: «Εγώ πιστεύω ότι δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες. Μας έλειψε η τελική προσπάθεια για να τη μετουσιώσουμε σε γκολ και με ομάδες τέτοιας κλάσης δεν μπορείς να κάνεις πάνω από 3-4 ευκαιρίες. Αν δεν τις εκμεταλλευτείς, καταλαβαίνετε…»

Για τις τέσσερις διαδοχικές ήττες: «Κάνουμε κάποια συγκεκριμένα λάθη. Πρέπει να εντατικοποιήσουμε την προσπάθεια για να μειώσουμε. Κυρίως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην διάρκεια του 90λεπτου».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το αποδεικνύει σε όλη την διάρκεια ο ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες με ποιότητα, πείρα και ξέρουν να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς