23.3 C
Athens

Σεμέδο: Ο Κριστιάνο μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω στην Εθνική τόσο γρήγορα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Φερνάντο Σάντος εξακολουθεί να τον έχει στις επιλογές του για τα παιχνίδια της Εθνικής Πορτογαλίας και όπως αποκάλυψε στη «Record» ο Σεμέδο δεν περίμενε να επιστρέψει τόσο γρήγορα. Κάτι που του το είπε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συζήτηση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σε μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα και εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα γι’ αυτό και για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις πολύ έναν στόχο, τον πετυχαίνεις, φτάνεις σε αυτόν».

Για την επιστροφή του στην εθνική Πορτογαλίας: «Σημαίνει πολλά. Ήθελα και εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για την δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

Για τη θητεία του στη Σπόρτινγκ: «Ο Ζόρζε Ζέσους ήθελε να με δώσει δανεικό για να αποκτήσω χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθώ. Εγώ όμως πάντα αγαπούσα την Σπόρτινγκ και ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Μόλις ήρθε η πρόταση από τη Σετούμπαλ πήγα στο μπάνιο και άρχισα να κλαίω. Δεν ήθελα να ξεφύγω από την σειρά που είχα στη Σπόρτινγκ και να απομακρυνθώ από συμπαίκτες όπως ο Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ουίλιαμ Καρβάλιο και ο Ζοάο Μάριο. Ούτε φυσικά από τον Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος παρά τις δυσκολίες του να δουλεύεις μαζί του, είναι μεγάλος προπονητής. Επέστρεψα στο γήπεδο και έλαβα την καλύτερη απόφαση. Ευχαριστώ τον Ζέσους που την στήριξε γιατί πήγα σε μια ομάδα με πρότζεκτ και έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς