21.7 C
Athens

Ποιοι παίκτες του Survivor φημολογείται ότι έγιναν ζευγάρι

Οι δυο παίκτες βγαίνουν συχνά μαζί και όλα δείχνουν ότι η μεταξύ τους χημεία εξελίσσεται σε έρωτα

Πέρυσι μας προέκυψε έρωτας ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μετά το τέλος του Survivor 1. Ολα δείχνουν ότι και το φετινό Survivor έχει το δικό του ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», δύο παίκτες που γνωρίστηκαν στο Survivor 2 και φάνηκε ότι έχουν «χημεία» μεταξύ τους, συνέχισαν να κάνουν παρέα και μετά το τέλος του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και την Εύη Σαλταφερίδου. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Ηρώδειο, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν μαζί μια παράσταση. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που ο φωτογραφικός φακός τους… τσάκωσε να απολαμβάνουν κοινές εξόδους. Ολα δείχνουν ότι έχουν αναπτύξει μια καλή σχέση και ίσως και κάτι… παραπάνω!

«Είναι ζευγάρι Νάσος και Εύη», είναι ο τίτλος του άρθρου των «Παραπολιτικών», ενώ στον υπότιτλο αναφέρεται: «Σε έρωτα εξελίχθηκε μετά το Survivor η χημεία μεταξύ του Νάσου Παπαργυρόπουλου και της Εύης Σαλταφερίδου».

Οι δύο παίκτες ήρθαν ιδιαίτερα κοντά, καθώς βρέθηκαν στην ίδια ομάδα τόσο στους Διάσημους, όσο και στη συνέχεια τους Μαχητές και απ’ όσα βλέπαμε μέσα στο ριάλιτι συνεννοούνταν μια χαρά μεταξύ τους.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Secret «μετά το πέρας του παιχνιδιού και αφού και οι δύο αποχώρησαν, αρκετά βράδια ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να απολαμβάνουν κοινές εξόδους, έχοντας αναπτύξει μια καλή σχέση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για κάτι παραπάνω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς