15.9 C
Athens

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε περισσότερα απ’ όσα οι 14 της Basket League μαζί!

Είχε πλάκα η σημερινή μέρα με την αποκάλυψη της κλοπής στο χρηματοκιβώτιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έτσι; Ήμουν μέσα στην Πορτοκαλί Στοά όταν έσκασε το θέμα και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Εν τω μεταξύ όλοι έκαναν τους ανήξερους, μόνο κάνα δυο μουρμούριζαν κάτι ακατάληπτα, τα οποία φανέρωναν ενόχληση.

Τις κλοπές και τα χρηματοκιβώτια τα αφήνω στον Inspector Campbell. Το δικό μου θέμα είναι άλλο, σπαρταριστό. Εκεί που ήμασταν όλοι μαζεμένοι με τις κουκουλίτσες μας, κάποιος πλησίασε τον Αρχηγό και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Ο Αρχηγός έγινε έξαλλος και άρχισε να πετάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.

«Λες να ήταν άνθρωπος του Αυγενάκη αυτός που τον έκανε τούρμπο;», αναρωτήθηκα. Μόνο που δεν το κράτησα μέσα μου. Όπως μιλούσα στον εαυτό μου, με άκουσε ένας αδελφός. Και επειδή δεν ήθελε να με αφήσει με την απορία, μου είπε τι συνέβη:

«Αυτός που πήγε και ψιθύρισε στον Αρχηγό είναι μεγαλοτραπεζίτης. Αν και δεν παίρνω όρκο, νομίζω ότι του είπε πως το ποσό που εξασφάλισε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την Αναπτυξιακή ομάδα του από την Πειραιώς, ήταν μεγαλύτερο απ’ όσα πήραν όλες οι ομάδες της Basket League μαζί από τον μεγάλο χορηγό».

Αν μια Αναπτυξιακή ομάδα της Α2 όπως ο Ολυμπιακός Β’ καταφέρνει να κλείσει χορηγία πιο επικερδή απ’ όσα εισέπραξαν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας από την ΕΚΟ, είναι λογικό να εξοργίζεται ο Αρχηγός. Στη θέση του θα τα είχα κάνει όλα λαμπόγυαλο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς