17.6 C
Athens

Φήμες για Ολυμπιακό και Καλέρι

Στη Βραζιλία διαδίδουν ότι ο 24χρονος στράικερ, Τζόναθαν Καλέρι, που πέρυσι έβαλε 7 γκολ με τη Λας Πάλμας, απέρριψε προτάσεις του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει την επίθεσή του, εφόσον αποχωρήσει ο Ανσαριφάρντ και στη Βραζιλία φημολογείται ότι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρθηκε είναι ο Τζόναθαν Καλέρι.

Ο Αργεντινό-Ιταλός στράικερ φέρεται να ανήκει στην Μαλντονάτο της Ουρουγουάης και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Λας Πάλμας.

Τώρα πώς συνδέονται οι φήμες από την Βραζιλία για έναν Αργεντινό-Ιταλό, που έπαιζε στην στην Λας Πάλμας και ανήκει σε κλαμπ της Ουρουγουάης, είναι πιο απλό απ’ ότι φαίνεται. Ο Καλέρι έπαιξε στην Σάο Πάολο ως δανεικός το 2016.

Κάπως έτσι προκύπτει το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της καριέρας του στην χώρα της σάμπας, αλλά έχει περισσότερο παρασκήνιο…

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολ Μπόις της Αργεντινής και την σεζόν 2014-2015 πέτυχε 16 γκολ για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2016 αγοράστηκε από την Μαλντονάτο, αλλά στην ουσία ανήκει σε εταιρεία ατζέντηδων με βάση την Βραζιλία και γι’ αυτό δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα β’ κατηγορία της Ουρουγουάης.

Πέρυσι ο 24χρονος επιθετικός βρήκε 9 φορές τα δίχτυα στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Λας Πάλμας σε 37 αγώνες.

Επί της ουσίας είναι ελεύθερος να διαλέξει τον σύλλογο που θα αγωνιστεί, αλλά σίγουρα οι εκπρόσωποί του θέλουν ένα σεβαστό ποσό για να δώσουν την συγκατάθεσή τους. Ως δανεικός έχει αγωνιστεί και στην Γουέστ Χαμ.

Επίσης, ο ύψους 1,81 μ. σέντερ φορ μετράει και 4 συμμετοχές με την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς