22.6 C
Athens

Τι λέει ο Νέτο για Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον αντί-Μεριά και με τον Νέλσον Μόντε της Ρίο Άβε και τον Λουίς Νέτο της Ζενίτ να ανεβαίνουν στην προτίμηση

Όταν χαλάει μια μεταγραφή, όπως αυτή του Γιασίν Μεριά, είναι δύσκολο να βρεθεί αμέσως λύση. Βεβαίως στον Ολυμπιακό έχουν δύο παίκτες που προτιμούν και αμφότεροι είναι Πορτογάλοι. Ο λόγος για τους Λουίς Νέτο και Νέλσον Μόντε.

Με τον Σίντνεϊ να οδεύει προς την Εϊμπάρ, ενώ τον θέλουν κι άλλες ομάδες της Ισπανίας, όπως η Βιγιαρεάλ, θεωρείται δύσκολο να μπει σφήνα ο Ολυμπιακός για τον αμυντικό της Λα Κορούνια.

Καθόλου εύκολη δεν είναι, όμως, ούτε η υπόθεση του Λουίς Νέτο, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί και παλαιότερα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως δεν κατάφεραν.

Μάλιστα, σε μια πρόσφατη (προ τριών ημερών) συνέντευξή του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ρωτήθηκε για το προ διετίας ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και να τι απάντησε ο Νέτο: «Δεν μετανιώνω που έμεινα στην Ζενίτ. Ήταν μια κοινή απόφαση με την γυναίκα μου και νομίζω ότι πράξαμε σωστά».

Πάντως, ο 30χρονος αμυντικός πέρυσι πήγε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε και το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης λήγει το καλοκαίρι του 2019, οπότε στην Ζενίτ έχουν σκοπό να τον παραχωρήσουν τώρα για να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Διαφορετική υπόθεση είναι του Μόντε της Ρίο Άβε, καθώς ο 22χρονος στόπερ επίσης έχει συμβόλαιο για έναν επιπλέον χρόνο, όμως είναι νεαρότερος και συνεπώς λιγότερο έμπειρος, αλλά με μεγαλύτερη προοπτική και πιο διψασμένος να διακριθεί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς