22.8 C
Athens

Συρτάκι, τίτλοι και Θρύλος με… Οτζίτζα και Προτό (pic)

Διαφημίζει Ολυμπιακό και Ελλάδα η Τεσέντερλο για το αποψινό φιλικό με αφίσα τους 44 τίτλους του Θρύλου, το συρτάκι, αλλά και Βέλγους παίκτες, που δεν είναι στην αποστολή όπως οι Οτζίτζα, Ζιλέ, Προτό

Μεγάλο γεγονός είναι για την ερασιτεχνική Τεσέντερλο το αποψινό (20:00) φιλικό με τον Ολυμπιακό και είναι λογικό να το διαφημίζει με μια… γεμάτη αφίσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αφίσα εικονίζονται Έλληνες να χορεύουν συρτάκι, δείχνει την φέτα, το σουβλάκι, το ούζο, ενώ αποτυπώνονται οι εγχώριοι τίτλοι του Θρύλου, όπως τα 44 πρωταθλήματα.

Μάλιστα, ενώ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, όσοι τιμήσουν και το ελληνικό μενού καλούνται να πληρώσουν 35 ευρώ για να απολαύσουν και ματς και μεσογειακή διατροφή.

Παράλληλα, όμως υπάρχει ένα «μικρό» λαθάκι, που αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην αποστολή, όσον αγορά το βελγικό στοιχείο, καθώς οι ιθύνοντες της ήθελαν να δώσουν περισσότερο κίνητρο για να πάει στο γήπεδο η τοπική κοινωνία.

Περιλαμβάνει τον Ένγκελς, αλλά και τους Προτό, Ζιλέ και Οτζίτζα Οφόε, που δεν βρίσκονται με την ομάδα στο Γκενκ. Οι δύο πρώτοι έχουν αποχωρήσει, ενώ για τον Οτζίτζα αναζητείται κλαμπ για να παραχωρηθεί.

ΙΔΟΥ Η ΑΦΙΣΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς