18.1 C
Athens

ΑΕΚ: Προχωράει για τρεις ο Καρντόσο

Τρεις περιπτώσεις παικτών φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο για την ενίσχυση της ομάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο να έχει κάνει όπως φαίνεται τις πρώτες εισηγήσεις του, οι οποίες αφορούν τρεις ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Livesport», οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν τις επαφές τους με τους Φρανσίσκο Ζεράλδες, Νέλσον Μοντέ και Ρούμπεν Ριμπέιρο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε καλύτερο «δρόμο» βρίσκεται η μεταγραφή του πρώτου, μιας και όπως «βγαίνει» από την Πορτογαλία, ο 24χρονος χαφ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2021, θέλει να συνεχίσει την καριέρα τους στην ΑΕΚ και να τεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Καρντόσο, μετά την συνεργασία τους στην Ρίο Άβε.

Όσον αφορά τους Μοντέ και Ριμπέιρο, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ρίο Άβε, φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Πορτογάλου προπονητή, μετά και την αρνητική του εισήγηση για τους Χόλμεν και Βράνιες, ενώ και ο 32χρονος ακραίος επιθετικός που μένει ελεύθερος από την Αλ Αίν, αρέσει στον Καρντόσο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς