22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για Γουαμανγκιτούκα

Ο 19χρονος επιθετικός Σιλάς Γουαμανγκιτούκα που βρίσκεται σύμφωνα με τους Γάλλους στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων έχει αρχίσει να αρέσει σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ

«Καυτό» αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον παίκτη αποκάλυψη της φετινής σεζόν στη Ligue 2, Σιλάς Γουαμανγκιτούκα.

Όπως υπογράμμιζε από τον περασμένο Δεκέμβρη η «Le Parisien», ο επιθετικός της Paris FC λόγω Φρανσουά Μοντεστό, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει… χτενίσει τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας για να βρει «λαβράκια» όπως είναι ο Καμαρά.

Ο Κογκολέζος επιθετικός που αγωνίζεται με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Paris FC σε 27 εμφανίσεις έχει σημειώσει εννέα γκολ, ενώ η εκπληκτική τεχνική του κατάρτιση στα 19 του χρόνια αλλά και το ότι αποτελεί ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ, έχει κάνει ομάδες όπως τις Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ να τον τσεκάρουν συστηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, εκτός από τις δύο ομάδες «κολοσσούς», ο Σιλάς -όπως αναγράφεται και στη φανέλα του- βρίσκεται στο στόχαστρο και της Σέλτικ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Μέσα στη Σκωτία, ο τεχνικός της ομάδας της Γλασκώβης, Νιλ Λένον, βρέθηκε στη Γαλλία προκειμένου να δει δια ζώσης τον 19χρονο στράικερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σιλάς κοστολογείται στα πέντε εκ. ευρώ από τον σύλλογο του, ο οποίος… τρίβει τα χεράκια του βλέποντας τον «χορό» εκατομμυρίων που πάει να στηθεί γύρω του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς