20.6 C
Athens

Την «καθάρισε» με Κλάπβαϊκ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και κέρδισε εύκολα την Κηφισιά (3-0) στο PAOK Sports Arena, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποβ έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση κόντρα στην Κηφισιά, με επιβλητική εμφάνιση του Νιλς Κλάπβαϊκ (3-0).

Mε την έναρξη του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πιο αποτελεσματικός στις επιθέσεις που επιχειρούσε. Φυσικά, ο Φιλίποβ έδινε την μερίδα του λέοντος στον Κλάιπβαϊκ, όμως και το μπλοκ των γηπεδούχων λειτουργούσε άψογα.

Ο Όκολιτς έκλεινε καλά και δεν άφησε την Κηφισιά να εκτελέσει εύκολα και να πάρει ψυχολογία, ενώ δεν έφτασαν αρκετές μπάλες στον Χαντ. Το πρώτο σετ πήγε στον ΠΑΟΚ με 25-19, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του.

Στο δεύτερο σετ, οι Θεσσαλονικείς ήταν οι απόλυτη κυρίαρχοι στο τάραφλεξ και με τον Μουαγκουτούτια να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του και τον Σαφράνοβιτς να προσφέρει σταθερότητα στην υποδοχή, το 25-15 ήρθε με μεγάλη άνεση για την ομάδα του Γιούρι Φιλίποβ.

Στο τέλος, η Κηφισιά πάλεψε με τον Ρουμελιωτάκη να τελειώνει αρκετές μπάλες. Όμως, με τον Νικολάκη να μην μοιράζει σωστά το παιχνίδι και τον Λόπαρ να είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το τρίτο σετ με 25-18.

Τα σετ: 25-19, 25-15, 25-18

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς