20.9 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός θέλει Πόνσε και η Ρόμα Φορτούνη»

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Πόνσε, ενώ παράλληλα «μπλέκουν» το όνομα του Κώστα Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Ρόμα, Έκι Πόνσε, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ, ενώ γίνεται λόγος και για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», τον οποίο εξετάζουν οι Ρωμαίοι.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «forzaroma.info», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωση του Πόνσε, ο οποίος διανύει μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Για τον Πόνσε τα πράγματα είναι απλά με τη Ρόμα να ζητά επτά εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να μην μπορεί να καταβάλλει αυτό το ποσό. Έτσι, στην υπόθεση μπαίνει σφήνα ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο το δημοσίευμα δεν μένει μόνο στον Αργεντινό επιθετικό, καθώς «μπλέκει» και τον Κώστα Φορτούνη, μιας και η ομάδα της Ρώμης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει για τον Κώστα Φορτούνη ότι είναι πολύτιμος για τους «ερυθρόλευκους» και θα είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι όταν η Ρόμα αποκτήσει έναν μόνιμο προπονητή, καθώς τώρα είναι στο τιμόνι του συλλόγου ο Κλαούντιο Ρανιέρι ως υπηρεσιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς