18.6 C
Athens

Λόπαρ: «Κλειδί το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο κεντρικός της φορμαρισμένης Κηφισιάς, Ντούσαν Λόπαρ έδωσε το σύνθημα για νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μετά από έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο στη Volley League, η Κηφισιά είναι έτοιμη για την έκπληξη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη αμφίρροπη αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξάγεται στην Κυψέλη την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 17:00.

Ο Σέρβος κεντρικός του συνόλου του Νίκου Ζαλμά, Ντούσαν Λόπαρ, που αποτέλεσε την καλύτερη χειμερινή μεταγραφή για την ομάδα των Βορείων Προαστίων μίλησε για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» και υπογράμμισε πως το πρώτο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό, ενώ υπάρχει μεγάλο κίνητρο για μια νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά από έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο μπαίνουμε στα play off με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες μας. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουμε μεγάλο κίνητρο, από τον οποίο ηττηθήκαμε πριν λίγες ημέρες στο Ζηρίνειο.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να πάρουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί της προημιτελικής φάσης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε με γενναιότητα και εξυπνάδα προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς