14.3 C
Athens

Eρευνήτρια της NASA είναι η πρώτη Ελληνίδα Barbie (pics)

Η Mattel έχει ξεκινήσει τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια της Barbie, της κούκλας που πρωτοκυκλοφόρησε το 1959 και από τότε αποτελεί έμπνευση

Η Mattel έχει ξεκινήσει τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια της Barbie, της κούκλας που πρωτοκυκλοφόρησε το 1959 και από τότε εμπνέει κάθε παιδί, ώστε να μπορεί να γίνει ό,τι ονειρεύεται.

Με αφορμή τα εξηκοστά γενέθλια τηςBarbie και τιμώντας ιστορικά και σύγχρονα γυναικεία πρότυπα, η Mattel παρουσιάζει την πρώτη Ελληνίδα Barbie Role Model, την Ελένη Αντωνιάδου.

H Ελένη Αντωνιάδου είναι μια νέα, δυναμική γυναίκα και ερευνήτρια στη NASA. Η δουλειά, η εξειδίκευση και τα επιτεύγματά της αναγνωρίζονται από όλον τον κόσμο καθώς έχει διακριθεί διεθνώς στον τομέα της μεταμόσχευσης τεχνητών οργάνων, μιας πρωτοποριακής μεθόδου που αναμένεται να σώσει εκατομμύρια ζωές, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Mattel.

Η ίδια δήλωσε: «Ήταν πολλές οι στιγμές που ένιωσα ότι είναι πολύ μεγάλα τα εμπόδια για να τα προσπεράσω. Όμως πίστεψα στον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι κάθε όνειρο όταν του βάζεις μια ημερομηνία, γίνεται στόχος και κάθε στόχος όταν κάνεις μικρά, μικρά βήματα μπορεί να επιτευχθεί. Και κάθε βήμα μας φέρνει κάθε μέρα όλο και πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρο μας… Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς